Prima pagină > Uncategorized > Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Dacia a prezentat joi, in cadrul Salonului Auto de la Barcelona, primul crossover din istoria marcii, Dacia Sandero Steway. Vehiculul este omologul european al masinii similare din America Latina, care este comercializata sub marca Renault.

Dacia Sandero Stepway nu este mult asteptatul SUV Dacia, ci o versiune cu garda la sol mai inaltata a hatch-ului desemnat “Masina anului 2009 in Romania”. Lansarea SUV-ului este planificata pentru inceputul anului viitor, potrivit declaratiilor anterioare ale oficialilor Dacia.

Noul model va fi disponibil pe majoritatea pietelor europene incepand cu septembrie 2009, urmand sa ofere un raport pret/prestatii fara concurenta. In unele tari, comenzile
vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie 2009.

In functie de piata de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipata cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 90 CP si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP.
Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni, uzina certificata ISO 14 001. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind, prin urmare, de semnatura Dacia eco².

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usAnunțuri
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: