Prima pagină > Stiri si balarii > Kingston Technology lanseaza primul kit de memorie “Triple-channel” HyperX DDR3 de 12GB

Kingston Technology lanseaza primul kit de memorie “Triple-channel” HyperX DDR3 de 12GB

Cea mai avansata configuratie pentru sistemele Intel Core i7
Kingston anunta astazi lansarea in premiera a kiturilor de memorie DDR3 Triple Channel de 12GB la 1600MHz, cea mai avansata configuratie disponibila astazi pe piata. Kitul de memorie Kingston HyperX DDR3 incorporeaza trei module de 4GB, permitandu-le gamerilor profesionisti si pasionatilor de jocuri mai exigenti sa obtina maximul de performanta de la platformele Intel Core i7 si Intel X58.

“Noile kituri de memorie HyperX DDR3 de 12GB sunt concepute pentru gamerii entuziasti care vor sa obtina de la sistemele lor, bazate pe platformele Intel Core i7 si Intel X58, cele mai inalte performante de joc si de creare a continutului digital. Acum le putem oferi celor mai exigenti utilizatori kituri de memorie de inalta performanta care vor satisface si cele mai inalte asteptari pe care acestia le au de la un astfel de produs,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Kitul format din trei module a fost testat cu succes pe placa de baza Asus P6T Deluxe si ruleaza la o frecventa de 1600MHz pentru a beneficia deplin de avantajele de viteza ale controlerului de memorie din procesorul Core i7.”
Noul kit de memorie Kingston HyperX DDR3 1600MHZ de 12GB este optimizat pentru profilul Intel XMP (Extreme Memory Profile), cu o latenta de 9-9-9-27. Kitul de trei module ruleaza cu un voltaj de numai 1,65 volti, necesar operarii sistemului Intel’s Core i7 in modul “triple channel”, in conditii de siguranta. Alte kituri sunt disponibile cu o capacitate de 3GB si 6GB, cu frecvente de pana la 2GHz. Memoriile Kingston HyperX beneficiaza de o garantie pe viata. Pentru informatii detaliate, va rugam sa vizitati site-ul Kingston la www.kingston.com/Europe.

Sursa:  myc.ro

Anunțuri
Categorii:Stiri si balarii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: